Wordt Jorien Mrs Multiverse Nederland?

Wordt Jorien Mrs Multiverse Nederland?

Nog een paar dagen en dan gaat het erom spannen: wordt de Alphense Jorien van der Meij Mrs. Multiverse Nederland? Op zondag 18 maart wordt dit bekend gemaakt tijdens de internationale verkiezing van Mrs. Multiverse in Studio 21 op het Media Park te Hilversum. 

Voormalig Miss Holland Linda Gausachs Grandia is initiatiefneemster en oprichter van de Mrs. Multiverse verkiezing: “We zijn voor Mrs. Multiverse op zoek naar een Power Woman. Met deze verkiezing tonen we dat een vrouw op iedere leeftijd mooi kan zijn en dat ware schoonheid van binnen naar buiten toe straalt. 

Jorien (27) is in het dagelijks leven accountant en werd samen met nog 14 andere vrouwen tot finaliste gekozen. Een tijd lang mocht ze deelnemen aan voorbereidingen voor de verkiezing. Hierbij gaat het niet alleen om een mooie verschijning, maar vooral ook om persoonlijke groei. Hiervoor werden diverse trainingen gevolgd die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, maar ook catwalktraining en een bootcamp stonden op het programma. 

De winnares zal zich met deze ware schoonheid in gaan zetten om andere vrouwen te ’empoweren’. Als voorproefje hierop heeft Jorien in januari in Alphen aan den Rijn al het WINmodel-event georganiseerd, waarbij meiden de kans kregen een modeshow te lopen om hun zelfvertrouwen te verbeteren. “Mijn deelname aan Mrs. Multiverse Nederland heeft mij laten zien dat ik echt iets voor anderen kan betekenen” aldus Jorien. “en dit wil ik graag blijven doen”.

...

Wordt Jorien Mrs Multiverse Nederland? – Alphens.nl

Nog een paar dagen en dan gaat het erom spannen: wordt de Alphense Jorien van der Meij Mrs. Multiverse Nederland? Op zondag 18 maart wordt dit bekend gemaakt tijdens de internationale verkiezing van Mrs. Multiverse in Studio 21 op het Media Par…